Svaštara

Voli li te još? Ovi znakovi otkrivaju da mu više nije stalo

Kako prepoznati kada partneru više nije stalo? Prema mišljenju terapeuta, ovo su neki od najčešćih znakova koji pokazuju da ljubavi više nema

Bolan je osjećaj kada shvatimo da nas osoba s kojom smo dugo u vezi ili braku više ne voli. Ipak, ljudi se mijenjaju, zaljube se u nekoga drugoga ili se pojave određeni problemi te odnos više ne funkcionira. Kada shvatimo da nas partner s kojim smo godinama dijelili zajednički život više ne želi, takvu je situaciju vrlo teško prihvatiti i s njome se nositi. No biti u nesretnoj vezi ili braku nije rješenje.

Ako si primijetila da se tvoj partner drugačije ponaša i da nešto s vašim odnosom nije u redu, najprije moraš otkriti koji je uzrok tome. Teško je prihvatiti da te samo prestao voljeti, no to se događa u mnogim odnosima. Muškarac koji voli svoju ženu uz nju će biti i u teškim i u dobrim trenucima, pomagati joj, podržavati je te joj pridavati svoju pažnju. Ako toga nema, trebala bi se zapitati ima li uopće smisla biti u odnosu u kojemu ne postoje obostrana ljubav i poštovanje.

Copy

Related Articles

Close
Close