Horoskop

Veliki NEDELJNI horoskop (od 9. do 15. avgusta 2021)

Ovan

Veoma ste brzi i efikasni, lako obavljate svoje poslovne zadatke i nalazite se u dobroj radnoj atmosferi. Na polju ljubavi vas očekuje veoma zanimljiva situacija sa jednom Vodolijom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete prilično dobru situaciju, ne biste trebali da imate veće probleme. Moguće su manje tegobe vezane za nervni sistem, pa povedite računa o tome.

Bik

Copy

Očekuje vas iznenadna prilika da napredujete na polju posla, potrudite se da je iskoristite. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je povoljan period za ozvaničenje neke ljubavne veze. Na polju zdravlja vas očekuje veoma dobra situacija. Možete da se nadate pozitivnoj fazi. Bićete dobro raspoloženi i puni energije. Povedite računa samo o leđima i kičmi.

Blizanci

Veoma povoljan period za putovanja u inostranstvo ili za godišnji odmor je pred vama. Ljubavna situacija bi mogla da bude veoma zanimljiva jer imate bogatu ponudu udvarača. Zdravlje bi trebalo da bude jako dobro. Čak i ako ste imali neki problem u prethodnom periodu, sada biste trebali da ga rešite. Puni ste pozitivne energije i prija vam svaka vrsta aktivnosti.

Rak

Možete da se nadate iznenadnom poboljšanju kada je u pitanju polje finansija. Na polju ljubavi vam se pojavljuje osoba koja će vas osvojiti za tren oka. Kada je u pitanju zdravlje, moguća je manja osetljivost vezana za urinarni trakt kao i za probavu, generalno za predeo donjeg stomaka pa o tome povedite računa. Ipak, ozbiljnijih tegoba ne bi trebalo da bude.

Lav

Možete da se oslonite na poslovnog partnera koji trenutno obavlja teži deo posla za oboje. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas period ispunjen nežnostima i pažnjom. Na polju zdravlja su naglašene manje smetnje vezane za alergije ako ste im skloni. Ako to nije slučaj, povedite računa o unosu šećera, jer ste u ovoj fazi skloni gojenju više nego inače.

Devica

Nije vam ni malo teško da se maksimalno posvetite svom poslu, iako imate mnogo obaveza. Ljubavna situacija je za sada stabilna, mada niste ni očekivali neke veće promene. Zdravlje bi moglo biti malo slabije, odnosno vaš imunitet sada nije najbolji pa ste podložni sitnim problemima i smetnjama. Takođe, povedite računa o osetljivom želucu.

Vaga

Pred vama je jako dobra faza u kojoj nećete imati skoro ni malo poslovnih obaveza, vreme je za uživanje i odmor! Na polju ljubavi vas očekuje iznenadno novo poznanstvo i važne promene. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeno je da nećete imati probleme i tegobe. Imate mnogo snage, preporučuje vam se bavljenje sportom i dodatna fizička aktivnost.

Škorpija

Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete iznenadno poboljšanje na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilika za emocije sa osobom koja je do skoro bila samo vaš prijatelj. Na polju zdravlja su moguće manje tegobe vezane za nedostatak minerala u organizmu. Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma. Osim toga bez većih problema.

Strelac

Pred vama je prilika da napravite dobar poslovni dogovor sa osobom koja bi mogla da vam bude od velike koristi. Ljubavna situacija vas čini srećnim jer lako sklapate poznanstva i ulazite u flert. Zdravlje ne bi trebalo da bude ugroženo tokom ove faze. Mogući su manji problemi sa disajnim putevima, ako ste već imali slične poteškoće ranije.

Jarac

Očekuje vas materijalna dobit koja će vratiti osmeh na vaše lice. Na polju ljubavi nemate veće nedoumice, sigurni ste u svog partnera kom maksimalno verujete. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da računate na solidan period. Problemi se mogu javiti jedino ako ne budete dovoljno pazili na ishranu i ako budete preterivali sa alkoholom.

Vodolija

Moguće je da vam nije baš lako da se skoncentrišete na posao i da pravite neke manje greške. Kada je u pitanju ljubav, osećate pomešane emocije i ni sami niste sigurni šta želite. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za vrtoglavicu, glavobolju, nizak pritisak, oslabljen vid ili generalno probleme koji se vezuju za predeo glave, vrata i očiju.

Ribe

Vidite poslovnu situaciju jasnije nego ikad i spremni ste da donesete neke važne odluke. Ljubavna situacija je promenljiva, dopada vam se osoba koja trenutno nije pored vas. Zdravlje ne bi trebalo da bude loše ali to ne znači da ne treba da pazite na sebe. Moguće je da ćete u nekim noćima imati probleme sa nesanicom ili ćete malo brinuti oko nečega.

Copy

Related Articles

Close
Close