Zdravlje

Uklonite LIPOME prirodnim putem kod kuće uz oblog od meda i brašna – recept

Još uvijek se sa sigurnošću ne može utvrditi koji je temeljni uzrok pojave lipoma, ali većina se slaže da je genetika važan faktor. Mnogi vjeruju da se pretilost i kolesterol ne mogu smatrati čimbenicima rizika.
Dobijaju ih i sasvim zdrave osobe.

Evo kako se riješiti masnog tkiva prirodnim putem

U ovom ćemo vam članku dati rješenje vašeg problema, tako da ne morate brinuti o svojim lipomima.

Liječnici obično predlažu postupak koji se obično provodi u privatnim klinikama ili drugim medicinskim ustanovama. Neki od pristupa uključuju i lasersko uklanjanje elektromagnetskim zračenjem.

Copy

Mi vam danas donosimo jednsotavnije rješenje za ovaj problem.
Učinkovitost ovog recepta više nije upitna, uzimajući u obzir da je pomogao mnogim pojedincima. Sve što vam treba je malo meda i brašna.

Kombinacija meda i brašna je pravi lijek

Pomiješajte malo brašna i meda, a smjesu nanesite direktno na nakupinu kože. Smjesa koju nanosite bi trebala imati gustoću od 0,5 do 1 cm. Treba da bude prilično guste konzistencije kako ne bi svuda razletjela kad se nanosi. Pokrijte papirnatim ručnikom ili zavojem kako bi smjesa nalik kremi ostala na mjestu.

Smjesu držite dan i pol ili 36 sati. Zatim skinite zaavoj i ponovite postupak. Ponovite metodu pet puta, što znači da bi cijeli tretman trebao trajati oko 7 dana. Primijetit ćeteS poboljšanje i vidljive rezultate. Masne naslage ispod kože na kraju će nestati.

Sretno i ostajte nam zdravi!

Copy

Related Articles

Odgovori

Close
Close