Zdravlje

MARS U BLIZANCIMA DONOSI VELIKE PROMENE OVIM ZNAKOVIMA: Zvezde su vam naklonjene, očekuju vas samo lepe stvari!

Svima je dobro poznato da Mars nije “obična” planeta, zato se spremite na izuzetno zanimljiv period

4. Marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će doneti mnoge promene u naše živote. Doneće nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, uneće i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precenimo sebe.

Copy

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će delovati i na Ribe, a najveći uticaj će osetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati.

(Stil.kurir.rs)

Copy

Related Articles

Odgovori

Close
Close