Kako sam izliječila PROŠIRENE VENE uz ovu kremu od tri sastojka

2 Min Read

Najveći čimbenik rizika za razvoj problema proširenih čini genetika.

Proširene vene obično se pojavljuju u kasnim 20-ima, a stanje se pogoršava ako se ne liječi pravilno i na vrijeme. Žene su sklonije proširenim venama, iako i muškarci mogu patiti od njega.

Ovo su ostali najčešći uzročnici proširenih vena:

  • Nedostatak tjelesne vježbe
  • Problemi sa cirkulacijom
  • Hormonske promjene
  • Dob

Lijek koji vaam danas donosimo potpuno je prirodan i učinkovit. Preporučila ga je majka koja tvrdi da je to dalo gotovo trenutne učinke.

Copy

Recept koji je ova žena koristila sastoji se od jabučnog octa, ere aloe i mrkve.

Evo kako ga napraviti:

Sastojci koji su vam potrebni:

  • 1/2 šalice očišćenje aloe vere
  • jabučni ocat
  • 1/2 šalice mrkve

Upute za pripremu:

Mrkvu nasjeckajte na sitno i stavite u blender. Dodajte aloe veru i miješajte ih dok ne dobijete lijepu, glatku smjesu. Zatim dodajte po potrebi jabučnog octa kako biste dobili kremastu masu.

Čuvajte ga u malom spremniku koji bi bio jednostavan za upotrebu.

Kako se koristi:

Trebali biste malo smjese rasporediti na zahvaćena područja na nogama i opustiti ih, po mogućnosti dok su podignuti, pola sata. Nakon toga ga isperite hladnom vodom.

Ovaj će tretman pružiti brze i vidljive učinke i vremenom će u potpunosti riješiti problem.

Nadalje, masaža će također biti od velike pomoći, pogotovo ako se kombinira s ovim tretmanom. Ipak, nemojte masirati izravno na proširene vene, već počnite masirati stopala prstima i polako se krećite prema bokovima, nježno pritiskajući i izbjegavajte snažno pritiskanje vrhovima prstiju.

Za najbolji učinak, tijekom masaže podignite noge pod kutom od 45 stupnjeva i upotrijebite malo esencijalnog ulja. Možete koristiti esencijalno ulje smreke, jer je izvrstan lokalni stimulans, kao i eterično ulje čempresa, koje smanjuje zadržavanje tekućine i pomaže cirkulaciji.

Copy
Share this Article
Leave a comment